Zo sta je nog in Berlijn bij een concert, en zo sta je een hele dag op Pinkpop! Het was weer een heerlijke dag en perfect voor een festival. Samen met veel bekende hebben we weer genoten van de gezelligheid en vooral de muziek. Al vroeg vertrekken we vanuit ons hotel in Born naar Landgraaf, een rit van circa 30 minuten. We hebben geluk en kunnen op het terrein van Mondo Verde parkeren, vanaf daar is het nog een stukje lopen naar de ingang van het festival.

Flashmob!

Voor de geplande flashmob hebben we afgesproken achter het 3FM podium. Wanneer we daar aankomen zijn er al een aantal oude bekende, leuk om iedereen weer te zien! We halen nog snel een CD bij de stand van Plato zodat we naar de signeersessie van 30 Seconds to Mars kunnen! Ondertussen wordt verteld wat de bedoeling is van de flashmob.

Grote plastic zijlen worden op de grond gelegd met de cover van de laatste CD waar we vervolgens met tientallen mensen twister op gaan spelen. Het is zelf zo goed geregeld dat de crew van 30 Seconds to Mars komt filmen!

Het is een groot succes en veel mensen kwamen kijken. Kort daarna was het tijd om in de rij te gaan staan voor de signeersessie. Ondertussen wordt ik nog door 3 voor 12 geïnterviewd. Eigenlijk had ik geen idee waar het voor was, maar later zag in het interview op de website staan. Lees het interview hier; #PP13: De fans van… 30 Seconds to Mars

Signeersessie & optreden

De signeersessie was snel maar gaaf om mee te maken. Al eerder deed ik een poging, maar niet eerder is het gelukt. Nu heb ik eindelijk een CD kunnen laten signeren door mijn favoriete band!

De dag vol activiteiten vliegt voorbij en voor we het weten moeten we alweer richting Main Stage voor het optreden. Al zoveel gedaan wat met 30 Seconds to Mars te maken heeft, en dat terwijl ze nog niet eens hun optreden hebben gegeven. We hebben mooie plekken in het rechter vak voor het podium. Vanaf hier kan ik ook fantastisch foto’s maken én tegelijk genieten.

Het optreden is net zoals die in Berlijn, fantastisch. De setlist was wel helemaal anders, maar nu speelde ze voornamelijk singles en hun grotere hits. Helemaal niet erg, alleen maar beter voor een festival. Zo weet een band/artiest zeker dat het publiek de meeste nummer kent. Tijdens het optreden wordt bekend gemaakt dat ze op 12 november in de Ziggo Dome spelen en de kaart verkoop al snel is. Natuurlijk gaan we hier ook heen!

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.