Tijdens mijn verblijf in Landal het Vennenbos bezoek ik een dagje de Antwerpse Zoo. Deze dierentuin is gelegen in het centrum van Antwerpen en goed te combineren met een weekendje weg in deze Belgische stad. In december 2011 bracht ik al eens een bezoek. Destijds waren er maar weinig dieren te zien en leek het alsof wij de enige bezoekers in het park waren. Ook dit keer lijken we de enige bezoekers, maar dat komt waarschijnlijk door het slechte weer.

De Antwerpse Zoo heeft een flinke renovatie achter de rug, en ook dit keer wordt er nog hard gewerkt aan het opknappen van de dierentuin. In vergelijking met mijn bezoek in 2011 is het park er al flink op vooruit gegaan. Dit keer is men bezig met een grote renovatie van het restaurants. Schuilen voor de zoveelste regenbui is dus vrijwel onmogelijk..

Niet getreurd, want met een paraplu in de ene hand en de fotocamera in de andere hand probeer ik toch nog wat mooie plaatjes te schieten. Al met al is een bezoek aan de dierentuin heerlijk als het mooi weer is. Je begeeft je wel in de stad, maar zo voelt het alleen niet. Tijdens een weekendje Antwerpen kan je, je dus makkelijk terug trekken uit de drukte van zo een grote stad.

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.