Onlangs werd ik door Fotofabriek benaderd of ik voor één van hun fotoboeken een review wilde schrijven. Nog niet eerder had ik van hen gehoord, maar was erg nieuwsgierig. Als fan van fotoboeken kan ik daar natuurlijk geen ‘nee’ tegen zeggen! Anno 2016 is het maken van een foto album nog nooit zo makkelijk geweest. Beetje bij beetje probeer ik van oude reizen fotoboeken te maken. Maar met zoveel keuze weet ik vaak niet bij welk bedrijf ik ga beginnen.

Kies je voor een strakke look door alleen voor rechte foto’s te gaan of ga je voor toch meer het scrapboek idee? Met de software van Fotofabriek kan je alle kanten op! Én Fotofabriek door AVROTROS uitgeroepen tot de beste fotoboekenleverancier van Nederland!

Mijn eerst volgende fotoboek om te maken was van mijn reis door Dubai . Na het uitzoeken van wat mooie foto’s ging ik aan de slag!

Aan de slag

Na het downloaden van de software op Fotofabriek.nl kan je meteen aan de slag met het maken van jouw fotoboek. Maak van te voren een map aan met foto’s die je wil gebruiken of zoek in de software naar je mappen aan de linkerkant van je scherm.

Kies voor een standaard opmaak, of laat je creativiteit te loop. Voeg een achtergrond met print toe met zoals bij een scrapboek of een aantal leuke animatie plaatjes. Je kunt met de software van Fotofabriek alle kanten op, en jouw fotoboek een persoonlijke draai geven!

Fotoboek Fotofabriek

Prijs & Kwaliteit

Als je dan eindelijk een website gevonden heb waar je fotoboeken kan maken, is er altijd de vraag ‘hoe zit het met de prijs/kwaliteit verhouding?’. We vinden het allemaal niet erg om wat meer te betalen voor een goed product, maar wat als je geen ervaring heb met het bedrijf? Of wat als je eigenlijk te veel betaald?

Bij Fotofabriek heb je al een Hardcover fotoboek met 24 pagina’s vanaf € 19,95, en de kwaliteit is super! Al tijdens het maken van je fotoboek krijg je een melding als je kwaliteit van de foto te laag of acceptabel is. Ik laat mijn fotoboek van Dubai maar al te graag aan vrienden en familie zien!

Wil jij ook zo een mooi fotoboek laten maken? Ga dan naar www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken !

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan in samenwerking met Fotofabriek. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.