Het is alweer even geleden dat ik een gesponsord bericht van Saal Digital voorbij zag komen op Instagram waarin zij een oproep deden aan fotografen om één van hun producten te reviewen. De eerste keer scrolde ik voorbij het bericht, maar hoe vaker ik het voorbij zag komen, hoe nieuwsgieriger ik werd naar hun producten. Uiteindelijk meldde ik mijzelf aan voor een review. Na kort contact heb ik twee mooie foto producten laten maken.

Bij het bezoeken van de website van Saal Digital viel mij meteen op dat het er kwalitatief goed uit ziet en de prijzen niet eens zo hoog zijn. Overzichtelijk in het menu kan je zoeken naar verschillende soorten fotoboeken, fotoalbums, foto afrukken, kaarten, posters, kalenders en wanddecoratie. Ik keek een beetje rond en zag een aantal mooie producten die ik wel zou willen reviewen. Na kort contact ging ik voor een wanddecoratie en foto afdrukken.

Producten

Onder de foto afdrukken zag ik al snel de RetroPrints. Mijn eigen foto’s met de echte polaroid-look. Iets wat ik al heel lang wilde hebben! Polaroid foto’s van verschillende bestemmingen rondom mijn wereldkaart met pins waar ik ben geweest. Maar ook de wanddecoratie trok mijn aandacht. Foto’s op canvas, hout en aluminium zoals bij de vele andere aanbieders kon ik wel. Maar van Alu-Dibond, Acrylglas, Alu-Dibond Buthlerfinish, Hardschuimplaat en GalleryPrint had ik nog niet eerder gehoord.

Voor deze review liet ik meerdere RetroPrint foto’s afdrukken en één grote foto op Alu-Dibond (Aluminiumplaat 3 mm dik (mat)).

Software

De software van Saal-Digital download en installeer je gemakkelijk vanaf de homepage. Vanuit daar kan je heel makkelijk je eigen wanddecoratie maken of werken aan een mooi fotoboek. Ben je nog niet klaar, dan kan je deze gemakkelijk opslaan en later verder werken aan verschillende producten. Ook erg handig vond ik dat je meerdere dingen in je winkelmandje kon plaatsen en dit ik één keer kon betalen. Dus geen verschillende bestellingen!

Prijs & Kwaliteit

Na het afronden van mijn bestelling was ik heel erg benieuwd naar de kwaliteit. En ik moet je eerlijk bekennen; deze kwaliteit voor deze prijzen krijg je nergens anders! (Fotoboeken beginnen al vanaf € 9,95, wanddecoratie al vanaf € 5,95 en RetroPrints al vanaf € 0,59 per stuk!) De foto op 30×45 op Alu-Dibond is van super goede kwaliteit. Het is ontzettende stevig en de kleuren zijn net zo mooi als op de foto zelf. Ik bestelde de wanddecoratie zonder ophangsysteem, dus kan ik de foto overal neerzetten.

De RetroPrint foto’s zijn van net zulke goede kwaliteit. Een matte foto met mooie witte rand van stevig papier. De achterkant heeft zelfs een zwart vierkant net zoals bij oude polaroid foto’s. Ook van de RetroPrints zijn de kleuren net zo mooi als van de foto’s zelf. De RetroPrints heb ik mooi rondom mijn wereldkaart met pins gehangen met dubbelzijdige kleefpads.

Of ik nog een keer wat ga bestellen bij Saal-Digital? Zeker weten! Wij willen in de tuin nog een mooie grote wanddecoratie dus die ga ik zeker in de toekomst bestellen. En ook de RetroPrints zal ik na nieuwe reizen weer bestellen bij Saal-Digital!

Wil jij ook kwaliteit foto’s of mooie wanddecoraties laten maken? Ga dan naar www.saal-digital.nl !

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan in samenwerking met Saal-Digital. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.