Het eerste concert van 30 Seconds to Mars hebben we inmiddels achter de rug. Wat was het fijn om hun na zo veel jaar weer op het podium te zien staan. Na een lange avond, een korte nacht en een hele zware ochtend zijn we inmiddels vanuit Amsterdam op weg naar Antwerpen. We reizen met de trein omdat dit met de vermoeidheid het beste is om te doen.

Rond 14:15 uur komen we aan op het Centraal Station van Antwerpen. Gelukkig ligt ons hotel direct naast het station. Omdat we zo ontzettend moe zijn doen we nog even onze ogen dicht voordat we richting de Lotto Arena gaan.

Het concert in Antwerpen was fantastisch! Het volledige verslag lees je hier; 30 Seconds to Mars – Lotto Arena, Antwerpen

Na het concert drinken we samen met een aantal andere fans, die we eigenlijk niet kennen, nog een drankje voordat we richting het hotel gaan.

Luxe ontbijt & shoppen

De volgende ochtend checken we uit en gaan we heerlijk ontbijt bij de Duke of Antwerp. Een tikje luxe is het wel, maar dat hebben we na twee korte nachtjes slapen beste verdient.

Na het ontbijt hebben we afgesproken met de fans waar we de avond ervoor een drankje hebben gedaan. We wandelen wat door de stad en de winkelstraten. Tegen het einde van de middag gaan wij terug naar het hotel waar we onze spullen ophalen. We zijn kapot en blijven nog een uur op de trein te moeten wachten.. Op het Centraal Station halen we wat te eten en drinken voor onderweg en zetten daarna koers naar huis.

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.