Vrijwel elk concert dat ik bezoek wordt al geregeld wanneer de kaart verkoop begint. Maar dit keer deden Nancy en ik het anders. Vorige week donderdag begon het als een grap met de vraag ‘Waarom gaan we eigenlijk niet naar het concert in Brussel?’. Na het uitzoeken van de prijs van het festival, hotel en vervoer er heen kwamen we er achter dat we voor super weinig geld een weekend weg konden mét concert.. Hmm, dat laten we natuurlijk niet voorbij gaan! We boeken een hotel, bestellen de concertkaartjes en nu, 9 dagen later zijn we op weg naar Brussel!

Aangekomen in Brussel parkeren we de auto in de garage, lopen we naar het hotel om in te checken en ons voor te bereiden op het concert. Nog steeds voelt het een beetje raar dat pas 9 dagen geleden dit allemaal geregeld hebben.

Het volledige fotoverslag van het concert vindt je hier: 30 Seconds to Mars – Brussels Summer Fest

De ochtend in Brussel

We brengen onze spullen naar de auto en lopen daarna rustig richting het park waar gister het concert was. Een beetje verscholen vinden we een leuk tentje met terras om te ontbijten. En zo beginnen we de dag met een Belgische wafel en ei.

Na ons ontbijt beginnen we aan onze ‘sightseeing’ rondje. Hoewel we nog helemaal geen idee hebben waar we moeten zijn en heen willen, laten we ons vooral verrassen door wat Brussel te bieden heeft. De eerste stop is het Koninklijk Paleis.

Met behulp van Google Maps komen we na een wandeling richting het oude centrum en een beetje zoeken uit bij Jaenneke Pis, het zusje van Manneke Pis. We doorkruisen het oude centrum om ook even te kijken bij Manneke Pis. Want tja, Brussel bezoeken zonder zijn mascotte gezien te hebben kan natuurlijk niet.

Op zoek naar een terras

We lopen terug en komen wonderbaarlijk uit bij de McDonald’s die we gister avond zo aan het zoeken waren. Dit keer hebben we afgesproken met andere vrienden om daarna neer te strijken op een terrasje. Aan het einde van de middag lopen we langzaam naar de parkeergarage en maken we ons klaar voor de terugreis naar Nederland.

Wanneer we de Nederlands-Belgische weer overrijden besluiten we om al snel een stop te maken en even snel iets te eten. Het wordt anders weer zó laat.. Nancy zet me af bij het treinstation van Breda waarna ik per trein verder ga naar huis. Hoe gezellig het ook is, dit scheelt mij ruim 45 minuten reizen.

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.