Elk jaar lijkt het wel alsof ik meer concerten bezoek. Heel erg vindt ik dat niet omdat ik het fantastisch vindt om te fotograferen tijdens een concert en volop te genieten van het moment. Vaak hoor ik ook dat concert fotografie één van de moeilijkste takken van fotografie is. En dat snap ik maar al te goed door de constante beweging van de artiest en het wisselen van het licht. Ook voor mij is het altijd weer een uitdaging. Hoewel niet elke foto haarscherp is zoals ik hem zou willen hebben, ben ik vaak toch heel erg blij met het resultaat van mijn foto’s.

Ook in 2018 bezocht ik veel concerten. Dit keer weer meer dan de jaren er voor! Hieronder vindt je mijn favoriete concert foto’s van 2018.

Volg mijn op Instagram voor dagelijkse reis- en concert foto’s!

The Script
30 Seconds to Mars
30 Seconds to Mars
30 Seconds to Mars
BabyMetal
Queen + Adam Lambert
Iron Maiden
Eminem
30 Seconds to Mars
Imagine Dragons
30 Seconds to Mars

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.