Welkom op kingsndqueens.nl, mijn naam is Mandy en ik ben in 2016 deze persoonlijke (reis)blog begonnen! Na een lange offline periode in 2018 ben ik weer begonnen met bloggen op een laag niveau. Hieronder lees je het één en ander over mij.

Al tijdens mijn studie Toerisme ben ik in aanraking gekomen met het schrijven van verslagen. Dit vond ik zo leuk dat ik uiteindelijk ben gaan bloggen. Op mijn blog neem ik je mee op reis door binnen en buiten Europa, naar de concerten en festivals die ik bezoek (ook over de grens) en deel ik persoonlijke dingen. Je kan dus wel zeggen dan het een all-round blog is, maar toch wordt er vooral reis gerelateerd geschreven.

Wie is Mandy?

– Een 90’s kid, geboren en getogen in Amsterdam
– Studie Toerisme afgerond en al enkele jaren werkzaam in de branch
– Grootste hobby’s zijn reizen, concerten bezoeken en fotografie
– Liefhebber van muziek en groot ‘fan’ van de Amerikaanse band 30 Seconds to Mars
– Make-up junkie en gek op zonsopkomst en -ondergang

Veel lees plezier!

Wil je mijn avonturen volgen of op de hoogte blijven van nieuwe blogs? Dat kan via social media op Instagram.

Heb je opmerking, vragen, tips of suggestie over wat je graag op de blog zou willen zien? Laat een reactie achter op één van de blogs of neem contact op via het contact formulier.

Over-mij-collage

Bezochte landen in een oogopslag;

EUROPA: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Nederland, Oostenrijk, PortugalSpanje, Tsjechië, Verenigde Koninkrijk, Zwitserland
NOORD-AMERIKA: Verenigde Staten
MIDDEN OOSTEN: Oman, Verenigde Arabische Emiraten