Welkom op kingsndqueens.nl, mijn naam is Mandy en ik ben in 2016 deze persoonlijke en informatieve (reis)blog begonnen! Hieronder lees je het één en ander over mij.

Al tijdens mijn studie Toerisme ben ik in aanraking gekomen met het schrijven van verslagen. Dit vond ik zo leuk dat ik uiteindelijk ben gaan bloggen. Op mijn blog neem ik je mee op reis door binnen en buiten Europa, naar de concerten en festivals die ik bezoek (ook over de grens) en deel ik persoonlijke dingen. Je kan dus wel zeggen dan het een all-round blog is, maar toch wordt er vooral reis gerelateerd geschreven. Al lange tijd blog ik op een heel laag pitje, maar sinds 2016 ben ik actief gaan bloggen.

Nog elke maand groeit mijn blog, en ik heb mijn doelen nog lang niet bereikt. Eind 2017 sloot ik het jaar af met een groei van maar liefst 110%!

Wie is Mandy?

– Een 90’s kid, geboren en getogen in Amsterdam
– Studie Toerisme afgerond en al enkele jaren werkzaam in de branch
– Grootste hobby’s zijn reizen, concerten bezoeken en fotografie
– Liefhebber van muziek en groot ‘fan’ van de Amerikaanse band 30 Seconds to Mars
– Make-up junkie en gek op zonsopkomst en -ondergang

Veel lees plezier!

Wil je mijn avonturen volgen of op de hoogte blijven van nieuwe blogs? Dat kan via social media op Instagram en/of Facebook. Of meldt je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Heb je opmerking, vragen, tips of suggestie over wat je graag op de blog zou willen zien? Laat een reactie achter op één van de blogs of neem contact op via het contact formulier.

Over-mij-collage

Bezochte landen in een oogopslag;

EUROPA: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Nederland, Oostenrijk, PortugalSpanje, Tsjechië, Verenigde Koninkrijk
NOORD-AMERIKA: Verenigde Staten
MIDDEN OOSTEN: Oman, Verenigde Arabische Emiraten