Geen taxi beschikbaar en dan al we eindelijk onderweg zijn, bijna bij de verkeerde arena afgezet.. Met een flinke vertraging komen we aan bij de Tipsport Arena waar we ons klaar maken om in te checken voor de soundcheck. De rij is gelukkig nog niet weg, dus geen stress meer.

Eenmaal binnen mogen we meteen doorlopen naar de concertzaal waar we vervolgens wachten tot Jared en Tomo binnenkomen. Het blijft toch een beetje vreemd dat Shannon er niet bij is, maar het is helaas niet anders. De soundcheck is zoals altijd weer fantastisch! Omdat er weinig mensen zijn kan je, jezelf makkelijk verplaatsen om foto’s te maken. Na vanavond ben ik er weer een paar hele mooie rijker!

We verlaten de zaal en er wordt ons gevraagd te wachten in een hal. Naar buiten gaan of de hal verlaten mocht niet, uiteindelijk duurt het ons veel te lang en zijn we op zoek gegaan naar iemand van de organisatie. Als we hier nog tot het concert moeten wachten, dan staan we er nog wel een paar uur.. We besluiten samen om last-minute nog een backstage tour bij te boeken, puur om de tijd op te vullen en ons niet te hoeven vervelen. Het duurt even voordat we iemand van de organisatie hadden, maar we waren meer dan welkom voor de backstage tour.

Tijdens de backstage tour met Tomo worden we naar verschillende plekken achter de schermen gebracht. Van kleedkamers tot catering en van op het podium tot in de tourbus! We mogen alles vragen zolang het niet persoonlijk is. Onwijs gaaf om eens een kijkje te mogen nemen op deze plekken en een glimp op te vangen hoe het leven er op tour uit ziet. Ik kan je verklappen, het is minder rooskleurig dan je zou verwachten. Na de backstage tour worden we naar de zaal gebracht en nemen plaats in het voorste vak. Dit vak is eigenlijk alleen voor mensen die kaarten hadden gekregen via de leverancier. De meiden die alleen de soundcheck hadden staan vooraan in het tweede vak, een goede keuze van ons dus om toch nog iets bij te boeken.

De show is beter dan de show in Rome vorige week. Nog steeds blijft het raar om wel de drums te horen maar geen drummer te zien.. Onze plekken zijn fantastisch, vooraan bij de catwalk met perfect zicht. De interactie, het contact en het gevoel dat je maar met een paar mensen staat, een geweldige ervaring om mee te maken. Konden we deze show maar opnieuw doen! Gewoon, even terug in de tijd om deze show nog één keer opnieuw te kunnen doen.

Voorlopig was dit mijn laatste show, geen idee wanneer de volgende zal zijn maar ik zal geduldig wachten..

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.