Het is alweer meer dan 2 jaar geleden dat ik Linkin Park voor het eerst live zag op Pinkpop. Vandaag was dan eindelijk de dag dat ik naar een headliner show van deze 6 heren ging, en wat was het een feest!

Zodra de lichten uit gaan, de spanning in de zaal stijgt en de eerste tonen te horen zijn staat de Ziggo Dome op zijn kop. De heren van Linkin Park zijn begonnen en voorlopig niet van plan om te stoppen. De ene na de andere grote hits worden gespeeld. Een setlist met ruim 27 oude en nieuwe nummers.

De setlist is opgedeeld in 4 sets en zo een beetje alle grote bekende nummers komen voorbij. Verschillende medleys, lange intro’s en outro’s en solo’s van Joe Hahn zorgen voor een gezellige sfeer in de Ziggo Dome. Het publiek staat op zijn kop en zingt elk nummer mee. Elke keer als je het gevoel had dat het laatste nummer ingezet werd, speelde ze zo nog een half uur door.

Toch had ik voorafgaande nog wel een dubbel gevoel. Bands zien en horen spelen of festivals is toch altijd anders dan een eigen headliner show. Pinkpop in 2012 was zó goed dat ik maanden daarna nog non-stop naar alles cd’s heb geluisterd. Zou het dit keer weer zo zijn, of zou het toch een tegenvaller worden? Gelukkig niet! Was is het soms toch fijn om na afloop te kunnen zeggen dat het concert onwijs goed was.

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.