Terwijl ik de live cd van gister avond nog een keer op zet, doe ik een poging om stil te zitten en deze blog te schrijven. Wat was het een heerlijk jazz feestje waarbij je echt niet stil kon staan. Naast dat het een super concert was, was het ook nog eens een hele speciale..

Op 4 mei staan wij elk jaar stil bij de dierbaren die we verloren hebben en natuurlijk voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Ook dit jaar was het van toepassing in de Ziggo Dome. Om 20:00u precies zijn 17.000 mensen stil, gevolgd door een applaus. Bijzonder om dit op deze manier mee te mogen maken.

Exact om 20:30u begint de show; “Allow me to re-introduce myself. My namen is Robert Peter Williams and for the next 2 hours, your ass is mine!”. Na de opening ging het snel van Shine my Shoes naar Swing Supreme, That’s Amore, Mr. Bojangles en I wan’na be like you!. Een korte pauze van circa 20 minuten wordt ingelast, een beetje vreemd voor een concert maar daarna snappen we waarom. Het decor was omgebouwd tot een groot cruise schip.

Na de pauze gaat de show verder met een reeks nieuwe nummers en een soul medley, covers en andere swingende medley’s. Ook de bekende nummers als Let met Entertain You en Angels komen natuurlijk voorbij.

Aan het begin van de show kon je de live cd kopen die je na afloop met een bonnetje kon ophalen. Persoonlijk had ik het niet verwacht, maar het was de cd van die avond. Met vele branders worden tientallen cd’s per keer gebrand en verpakt en zo hadden we meteen een mooi aandenken aan deze geweldige avond!

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.