Aan het eind van de vorige blog schreef ik al dat we na het bezoek aan Populonia zijn doorgereden naar de kustplaats Cecina. Het is een stormachtige dag, dus echt strandweer is het niet. Maar zo zijn we er weer even een paar uurtjes tussenuit. Vanaf de camping in San Vincezo is het circa 40 kilometer rijden naar het noorden. Ondanks dat het vandaag echt geen strand weer is, vermaken we ons prima op het terras met een heerlijke lunch.

Cecina is een kustplaatsje onder Pisa met mooie zandstranden. Naast het strand is Acqua Village wat de grootste groep toeristen trekt. Dit grote waterpretpark is een feest voor kinderen. Ondanks de stom besluiten we toch naar het strand te rijden. We lopen een stuk over de boulevard en kijken naar de hoge golven die steeds meer het strand op rollen.

We lunchen wat bij Hotel Aurora, het enige restaurant wat open lijkt te zijn. We zitten uit de wind en in de zon, even lijkt de storm weg te zijn en genieten we van het weer. Want ondanks de harde wind, schijnt de zon volop!

Na onze pizza lopen we weer terug naar de auto en rijden we langzaam naar de camping. Vandaag zou eigenlijk de dag zijn dat we naar het eiland Elba zouden gaan, maar voor iemand die snel zeeziek wordt was het een goede keuze om aan land te blijven. Elba verdwijnt niet, dus ik hoop nog een keer terug te komen en het eiland te bezoeken.

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.