Eind september bracht ik een midweek door in de prachtige Tsjechische hoofdstad Praag. Geliefd onder backpackers en het heeft niet voor niks de bijnaam ‘De Gouden Stad’. In de vorige blogs heb je al kunnen lezen wat ik gezien en bezocht heb. In deze blog breng ik de stad nogmaals in beeld met de mooiste foto’s van mijn citytrip. Van de bekende gebouwen tot onbekende straatjes.

Mocht je nog niet eerder in Praag geweest zijn dan hoop ik dat je na het zien van deze foto’s een keer een bezoek wil brengen aan deze prachtige stad. Al eerder in Praag geweest? Dan zul je van een aantal dingen herkennen.

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.