De herfst is in volle gang en de winter staat alweer voor de deur. Nog even en dan zijn er geen blaadjes meer aan de bomen en is de wereld weer even in grijstinten. Na de zonnige dagen van de zomer is herfst één van de meest kleurrijke seizoenen. Ook dit jaar ging ik er met mijn camera op uit en maakte een aantal prachtige foto’s!

Het is 23 oktober en de herfst is van de ene op de andere dag in volle gang. Het is eindelijk weer een weekend droog dus tijd op eropuit te gaan en lekker foto’s te maken van de mooie herfstkleuren. Samen met mijn moeder rijd ik naar het Natuurpark van Lelystad. Al eerder maakte ik er een wandeling en een fietstocht, en ook dit keer kiezen we er voor om te gaan lopen. We maken een heerlijke wandeling van ruim 4,5 kilometer en ik schiet een paar mooie herfstfoto’s.

Fotografeer jij ook graag in de herfstmaanden? Deel de link naar je mooiste foto in een reactie!

Na aankomst in het Natuurpark van Lelystad was onderstaande foto de eerste die ik maakte. Met behulp van een kleine beetje photoshop kwamen de kleuren precies uit zoals ze in het echt ook waren. Het lijkt net alsof het één grote boom is met verschillende kleuren. Prachtig om te zien!

Ondanks dat de foto met de paddenstoelen één van de mooiste foto’s is die ik deze dag heb gemaakt, is hij niet gelukt zoals ik hem graag had gezien. Ik wilde de volledige scherpte en focus leggen op de paddenstoelen, maar na 100x proberen lukte het nog steeds niet.. Dit is de laatste foto die ik van deze paddenstoelen maakte, en die is het best gelukt. Toch maar wat vaker oefenen op ‘macro’ foto’s!

Vanaf het terras van het restaurant kijk je uit over het meer. Windstil en een perfectie reflectie in het water. Volop genieten van een zonnige dag in de herfst!

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.