Afgelopen weekend was het prachtig weer en een goed moment om er weer eens op uit te trekken. Ik stapte de auto in en reed naar Natuurpark Lelystad voor een heerlijk fietstocht. Al eerder deze maand maakte ik een fietstocht naar de Kemphaan, een rit van zo’n 7 km. Maar omdat er van alles mankeert aan mijn fiets, is dit bijna niet te doen. Toevallig wist ik dat fietsen huren in het Natuurpark Lelystad mogelijk is en niet duur is!

Fietsen huur je al vanaf €5,50 voor een hele dag en er zijn ruim 18 kilometer aan fietspaden! Met mijn nieuwe camera om m’n nek stap ik op de fiets, op zoek naar de dieren die hier leven. Het is tijdens elk bezoek weer de vraag waar de dieren zijn, en welke je gaat zien. Dit keer in het bijzonder waren de pasgeboren zwijnen, de Pater Davids herten die belachelijk dichtbij stonden en voor het eerst wist ik de Elanden te stoppen! Goed verstopt tussen de bomen, maar de Elanden had ik nog niet eerder gezien. Omdat ze zich altijd verscholen houden tussen de bomen, is het voor iedereen moeilijk om ze te spotten.

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.