Eindelijk is het zo ver! Ik mag weer een artiest van mijn bucketlist afstrepen en dit keer is het Metallica! Al heel lang staan zij op mijn bucketlist, hun laatste optreden op Pinkpop moest ik missen en ook het concert in de Ziggo Dome eerder dit jaar moest ik overslaan. Maar niet getreurd want éindelijk zag ik Metallica in het Antwerpse Sportpaleis!

Hoe fijn is het om na zo lang wachten de vele bekende nummer live te horen. Zoals verwacht speelde ze elke noot keihard en was de zang heel zuiver! Na bijna 2,5 uur kwam er een einde aan een waanzinnige avond, maar natuurlijk niet voordat het hele Sportpaleis luidkeels Nothing Else Matters en Enter Sandman meezong.

De avond in foto’s:

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.