De afgelopen weken heeft de winter zich goed laten zien. Ondanks dat niet heel Nederland een sneeuwdeken kreeg was het overal toch behoorlijk koud! Het liefst blijf ik dan ook binnen, maar soms is een vroege ochtend wandeling voor het werk ook erg fijn. Vooral met de prachtige zonsopkomst bij helder weer. In deze fotoblog deel ik een aantal van mijn favoriete foto’s van Amsterdam die ik de afgelopen weken maakte in de ijskoude ochtenden.

Soms vindt ik het fijn om wat eerder richting het werk te gaan om dan lekker een stukje door Amsterdam te lopen. Even genieten van de rust in onze hoofdstad voor alle toeristen weer wakker worden. Fotograferen is dan ook optimaal; de zon die opkomt, de kou van de nacht is nog zichtbaar en er zijn weinig mensen die je zich belemmeren. Hieronder vindt je een aantal van de foto’s die ik afgelopen weken maakte.

Live updates krijgen van mijn foto’s? Volg mij dan op Instagram!

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.