Een kleine week geleden bracht ik een bezoek aan Hyde Park’s Winter Wonderland. Hyde Park is één van de grootste parken in het centrum van Londen . In de weken rondom kerst is hier het grootste ‘Winter Wonderland’ te vinden van Londen. Ook ik moest daar natuurlijk een bezoek aan brengen. De zaterdag voor kerst was één van de drukste dagen en waagde mij er ook aan. Samen met mijn moeder hebben we hier ruim 3,5 uur rondgelopen en volop genoten.

Omdat ik de kerstsfeer nog niet had gevonden in Londen wilde ik graag ’s avonds een bezoek brengen aan het Hyde Park Winter Wonderland. Zaterdag avond, een week voor kerst ga ik samen met mijn moeder rond 18:00 uur richting Hyde Park. Dat het druk zou zijn hadden we wel verwacht, maar deze drukte oversteeg alles. Van toeristen tot locals iedereen kwam op dit grote feest af. Spijt? Nee, helemaal niet. Want wat was het geweldig en wat was de sfeer fantastisch!

Hyde Park, het Central Park van Londen, een verlengde van Oxford Street en een soort van achtertuin van Buckingham Palace. Aan de oostzijde van het park vindt al sinds 2006 jaarlijks het Hyde Park Winter Wonderland plaats. Een groot evenement in de decembermaand. Hyde Park’s Winter Wonderland is een combinatie tussen kermis, oktoberfest en kerstmarkten. Hoewel de entree gratis is, kan je vooraf al kaartjes kopen voor verschillende grote attracties. Vele attracties kan je ter plaatse betalen met muntjes, eten en drinken betaal je gewoon in ponden.

Attracties die je zeker vooraf moet reserveren zijn de schaatsbaan, de The Nutcracker on Ice, een bezoek aan de Ice Bar, een voorstelling van Zippos Christmas Circus en Cirque Berserk en een ritje in het reuzenrad. Ter plaatsen vindt je vele plekken om wat te eten en te drinken en een kerstmarkt met kraampjes waar leuke spullen worden verkocht. Maar vooral de kermis attracties zijn erg populair. Van attracties voor kinderen tot achtbanen met maar liefs 5 loopings! Het is een feest voor jong en oud en iets wat je zeker gezien moet hebben!

Meer informatie vindt je op: http://hydeparkwinterwonderland.com/

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.