Wauw, ik mag vandaag mijn 20e concert van 30 Seconds to Mars aftikken! Een hoogtepuntje wat ik bereikt heb in slecht 10 jaar..

Het concert is vandaag vele malen beter dan gisteren. De zaal is wat compacter, de gemiddelde leeftijd is weer zoals deze hoort te zijn en iedereen gaat helemaal los bij élk nummer. Wat is dit fijn zeg!

Als hoogtepunt staan we bij het laatste nummer ineens samen met de band op het podium! Bij elk concert worden bij het laatste nummer fans uit het publiek gehaald, en mogen mensen van bepaalde VIP pakketten op het podium komen. Wij hebben een VIP bandje voor op het podium weten te regelen waardoor we gegarandeerd op het podium mochten komen.

Het is fantastische op daar te staan, los te gaan (op muziek die je bijna niet hoort) en op het bordje van je favoriete band te mogen kijken terwijl hun het laatste nummer eruit knallen.

Een avond voor in de boeken! Foto verslag van het concert:

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.