Het gebeurt niet vaak dat Nancy en ik naar een ander concert gaan dan van 30 Seconds to Mars, maar dit keer gaan we naar Imagine Dragons! Eindelijk wilde ik al naar het concert eerder dit jaar in de Ziggo Dome, maar daar waren geen kaarten meer voor te krijgen. Gelukkig werd er al snel een nieuw concert bekend gemaakt en kon ik dit keer wel kaarten krijgen.

Vooraf waren we er van overtuigd dat we zitplaatsen wilde omdat we beide moe zouden zijn na het werken. Maar aan het einde van de avond dachten we er wel anders over. Volgende keer maar weer staanplaatsen met pijn in onze voeten dan pijn in onze knieën en niet volop kunnen genieten..

Maar genoten hebben we zeker, wel jammer dat er meer gezeten werd dan staan, maar dat is niet anders. De meeste nummers konden we meezingen. Af en toe horen we onszelf heel verbaast zeggen “Is dit nummer ook van hun?!”.. Het was het wachten waard en volgende keer gaan we zeker voor staanplaatsen om ook lekker los te kunnen gaan.

Een paar foto’s van het concert;

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.