Het nieuwe jaar is inmiddels van start gegaan. En ik hoop dat iedereen net zo een leuke jaarwisseling heeft gehad als ik. Aan het einde van het jaar en aan het begin van een nieuwe, vindt ik het leuk om terug te blikken. En natuurlijk langzaam nieuwe plannen te maken! In deze blog kijk ik terug naar mijn mooiste foto’s van 2017. Een jaar waarin ik beter leerde fotograferen na een deel van mijn fotocursus (ja, deze heb ik nooit afgerond). Naast mooie bestemmingen in Zuidwest-Amerika en Europa heb ik ook veel nieuwe plekken van Nederland ontdekt. Een hele klus dus om de mooiste foto’s uit te zoeken.

Volg mijn op Instagram voor dagelijkse reisfoto’s!

Harry Potter Exhibition

Seligman, Arizona

Zion National Park, Utah

Grand Canyon, Arizona

Iron Maiden, Antwerpen

Disneyland Parijs

Amsterdam

Peschiera del Garda

Venetië

System of a Down, Florance

Robbie Williams, Nijmegen

Nederlands Openlucht Museum

Boedapest

Praag

Londen

Metallica, Antwerpen

Efteling

Disneyland Parijs

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.