Daar gaan we weer, op reis voor 30 Seconds to Mars! Dit weekend was eigenlijk niet de planning, maar het concert in maart was verplaatst. Omdat omboeken net zo duur was als opnieuw boeken, kozen we voor de laatste optie.

Vanuit Utrecht reizen we weer met de ICE naar het Centraal Station van Keulen waar we rond 15:20 uur aankomen. Dit keer hebben we besloten onszelf een plezier te doen en een luxe hotel te boeken. Beide vinden we Keulen geen spannende stad, dus dan is een hotel met wat meer faciliteiten en luxe toch wel fijn. We kozen voor een super goede deal bij het Hyatt Regency. Blijkbaar ook populair onder artiesten en andere bekende celebrities, want het hele voetbalteam van Bayern München verblijft hier ook.

Het concert was wederom fantastisch! Het volledige verslag lees je hier; 30 Seconds to Mars – Lanxess Arena, Keulen

Genieten in zonnig Keulen

De volgende ochtend ontbijten we met het uitzicht op de Dom van Keulen. Omdat het nu heerlijk weer is vergeleken de vorige keer, besluiten we om toch een rondje door Keulen te doen. Hoewel we niet veel nieuws meer te zien hebben, maken nu wat van dezelfde foto’s maar dan met een blauwe lucht.

Na een dagje rustig aan doen en wat foto’s maken in de stad, besluiten we om de zonsondergang te kijken. Het is voor ons hotel aan de boulevard langs de Rijn ontzettend druk met mensen die hetzelfde idee hebben. We genieten tot de zon helemaal onder is. Daarna eten we nog wat bij Vapiano.

Het weekend is voorbij gevlogen. De vorige reis naar Keulen was door het slechte weer vooral uitzitten. Daarom kozen we nu voor een trein in de middag. Maar dankzij het super mooie en zon overgoten weer, willen we eigenlijk nog helemaal niet naar huis..

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.