Geloof het of niet maar kingsndqueens.nl is weer online! In maart 2018 schreef ik mijn ‘het einde van een tijdperk’ blog. Ik was doorgeslagen in het bloggen, stak al mijn vrije tijd er in, en werd alleen maar vermoeider en vooral ook minder gelukkig.

Waarom nu weer online vraag je je af? Het van mij af schrijven van dingen (leuke en minder leuke) begon ik te missen. En het kriebelde weer om hier iets mee te gaan doen. Ik heb me geen second verveelt in de afgelopen 10 maanden, maar ik mistte een platform om te schrijven. Een forum-achtige plek of ander platform kon ik eigenlijk niet goed vinden. Dus na lang wikken en wegen besloot ik om kingsndqueens.nl weer online te gooien. De website bestond nog offline, dus het was 1 klik op de knop.

Waar was ik tijdens mijn ‘offline’ periode?

Nou eigenlijk niet zo heel ver weg.. Ik ben heel veel op pad geweest met mijn fotocamera om te blijven leren rondom fotografie. Ik reisde af naar verschillende steden in binnenland, Europa en ook verre reizen. Bezocht ik veel toffe concerten. En ging ik ook veel dagjes weg in eigen land.

Stiekem dus toch beste veel gedaan in mijn ‘offline’ tijd. De tijd is ook voorbij gevlogen! Ik kan dan ook niet geloven dat er 10 maanden voorbij zijn gegaan!

Dit keer ga ik het anders doen

De website/blog mag dan wel weer online staan, maar ik ga het helemaal anders doen! Voorheen kwam er 3 keer per week een nieuwe blog online. Later veranderde dit naar 2 blogs per week. Maar vanaf nu zal ik geen vaste dag meer content plaatsten. Ook niet elke week, maar gewoon wanneer ik iets wil plaatsen en/of van me af moet schrijven. De blogs die ik schreef op mijn Polarsteps account heb ik inmiddels ook hier op de blog geplaatst, zodat ik niet op twee plekken mijn reizen heb verzameld.

Ik ga me ook niet meer bezig houden met het aantal bezoekers, reactie en de groei er van. Dit is namelijk één van de dingen waar ik bijna geobsedeerd door werd..

How about..

Reisupdates: Tijdens mijn periode zonder blog ben ik korte stukjes gaan schrijven op mijn Polarsteps account. Het telkens bijhouden van elke stap die je zet vond ik veel te veel tijd, dus uiteindelijk kwamen er maar halve updates. Maar no-worries, ik zal hier ook weer gaan schrijven over reizen.

Instagram: Ik ben werkelijk nooit weg geweest van Instagram. Het delen van de vele (reis)foto’s die ik heb is iets wat ik altijd heb willen doen en zal blijven doen. Reis ik niet dan deel ik foto’s uit ‘de oude doos’, reis ik wel dan krijg je ‘live’ updates. Daarnaast heb ik ook een tweede Instagram account waarop ik alleen mijn concert foto’s deel. En een derde Instagram account voor alle Disneyland spam.

Facebook: Tja, ik ben nooit een liefhebber geweest van deze social media. Ik deel op mijn privé account alleen foto’s maar meer ook niet. De kingsndqueens pagina bestaat nog wel, maar hier zullen in de toekomst ook niet veel meer updates op komen. De pagina is vooral voor het hebben van een ‘bedrijfsaccount’ op Instagram.

Liefs Mandy

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.