Het is misschien een beetje vreemd om een jaaroverzicht te lezen van een blog die ruim 9 maanden offline is geweest. Maar om mijn jaarlijkse jaaroverzicht over te slaan was niet echt een optie. Ik heb de afgelopen 9 maanden niet stil gezeten, en ben volop bezig geweest met andere dingen, meer gaan fotograferen en lekker gaan reizen tussendoor. Stilzitten was nog steeds een optie voor mij.

Tijdens mijn offline periode ben ik mijn reizen gaan bijhouden op Polarsteps. En nu deze blog weer online is heb ik de korte Polarsteps blogs verzameld en ook hier online gezet. Hoe de verdere invulling van mijn blog eruit gaat zien lees je later deze week in de blog Guess whos back online?!

Januari, Februari & Maart

Het jaar begint redelijk rustig. Niet op het werk en met mijn blog, maar wel de dagen er om heen. Januari en Februari staan eigenlijk geen dingen op de agenda, maar in Maart begint de eerste ‘drukte’.

Ik reis af naar Keulen, het concert waar ik heen zou gaan is afgezegd maar toch geniet ik van het weekendje weg. Daarna volgt het concert van The Script in de Ziggo Dome en 2x 30 Seconds to Mars waarvan 1 concert in Antwerpen. Een mooie start van het jaar!

Ook besluit ik in Maart om mijn blog offline te zetten. Gelukkig wordt ik er niet meer van en bijna al mijn vrije tijd steek ik in het schrijven van 3 blogs per week. Tijd om voor mezelf te kiezen en offline te gaan.

April, Mei & Juni

De eerste blog vrije dagen breken aan, en het is volop genieten van alle vrije tijd die ik ineens heb. Het voorjaar is prachtig en dus ga ik er vaak op uit met mijn fotocamera. Heerlijk om zo in de natuur bezig te zijn. Voor het eerst sinds lange tijd heb ik ook weer iets van mijn bucketlist kunnen afstrepen; een bezoek aan de Keukenhof!

In Mei reis ik weer af naar Keulen voor het eerder verplaatste concert van 30 Seconds to Mars. Het is geniet met het mooie weer en willen eigenlijk nog niet naar huis. Kort daarna staat een weekje Disneyland Parijs op de agenda. Zoals altijd is het weer genieten!

Juni is de eerste echt drukke maand. Ik bezoek de concerten van BabyMetal in TivoliVredenburg en Queen + Adam Lambert in Ahoy. Tussendoor ga ik nog een midweek met de familie naar Center Parcs en fotografeer ik er op los in Blijdorp en tijdens een dagje Giethoorn met collega’s.

Juli, Augustus & September

Wauw, wat is de zomer een drukke periode geweest. Vrijwel elk weekend had ik wat te doen. Was ik niet op reis dan was er wel een concert of was ik met mijn fotocamera op pad. In Juli reisde ik af naar de Veluwe en ging in Arnhem en Nijmegen naar het concert van Iron Maiden en Eminem.

Augustus was de maand van een last minute weekend naar Brussel om 30 Seconds to Mars te zien, en Imagine Dragons in de Gelredome.

De maand September werd nog mooier. Ik ging een dagje naar de Efteling met collega’s, ging op mijn verjaardag voor een week naar New York en aansluitend door naar Lissabon om 30 Seconds to Mars nog 1 keer te zien dit jaar. En een week later ging ik mee met het personeelsreisje naar Zürich.

 

Oktober, November & December

Na een weekje ziek en een onwijs volle maar hele toffe zomer kwamen de eerste vrije weekenden in Oktober. Toch kon ik het niet laten om een dagje te gaan fotograferen in Wildlands.

November stond vooral in het teken van mijn slaapkamer een flinke opknapbeurt geven. Muren schilderen, raamkozijnen schuren, plinten leggen. Ik deed alles zelf en kreeg er ook nog een bom energie van. En tussendoor bracht ik nog een bezoekje aan de Winter Efteling.

December was vooral een maand met veel deadlines op het werk en ook meteen heel veel werk. Ik bikkelde door, werkte extra dagen en ging net voor de kerst nog een weekend naar Antwerpen voor de kerstmarkt. Niet heel spannend. Liever was ik nog een weekje naar een zon bestemming geweest, maar geen vakantiedagen én de drukte gooide roet in het eten.

Benieuwd wat er voor 2019 al op de planning staat? Je leest het binnenkort!

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

Fotobron: header foto – Pixabay.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.