Na mijn reis naar Zürich stond er eigenlijk alleen nog een weekend naar Antwerpen op de agenda. Geen concerten en nog geen reizen voor 2019. Ergens merk ik aan mezelf dat ik daar wat onrustig van wordt. Gelukkig kwamen er al snel ideeën op voor reizen in 2019 en vroeg ik ook alvast wat vakantiedagen aan. Toen deze akkoord waren kon ik eindelijk dingen gaan vastleggen, werden de eerste concerten bekend gemaakt waar ik heen wilde en werd mijn agenda voor 2019 al aardig gevuld. Hieronder lees je wat ik al allemaal ga doen!

Blog weekend op de Veluwe

Een beetje last-minute maar in maart ga ik samen met een vriendin/collega/blogger een weekendje lekker naar de Veluwe. Even tot rust komen van het werk, haar website verder opbouwen en leuke blogs bedenken voor 2019. Niet eerder heb ik zo een weekende gedaan, maar volgens mij kan ik best genieten van de combinatie rust en bloggen.

Je t’aime Paris

Yes, ik ga eindelijk weer een keer terug naar één van mijn favoriete steden van Europa! De laatste keer dat ik Parijs centrum bezocht was in 2011. Tijd dus om weer eens terug te gaan. Samen met mijn moeder gaan we de highlights bezoeken en kan ik heerlijk los gaan met mooie foto’s maken. Daarna pakken we stiekem toch nog even 2 dagen Disneyland Parijs. Vrienden waarmee we in 2018 ook naar Disneyland gingen komen ook over. Een kleine reünie dus!

Bella Italia

Eigenlijk stond een familie bezoek aan Londen op de planning voor eind Juni. Maar uiteindelijk wordt het een weekje naar Italië waar ik Rome en Pistoia ga bezoeken. Waarom de switch? De trein naar Londen vond ik aan de dure kant vergeleken met vliegen plus er is ook in 2019 nog een overstap in Brussel. Én 30 Seconds to Mars kondigde een kleine tour in Italië aan. Binnen 3 dagen was de keuze gemaakt en gooide ik Londen van mijn planning en ging voor een weekje pasta, pizza, koffie en ijsjes in Bella Italia!

Music means everything

Geen concerten meer in het vooruitzicht voelt altijd een beetje vreemd. Gelukkig werden in de laatste maanden van 2018 eindelijk weer wat leuke concerten bekend gemaakt. Zo heb ik kaartjes kunnen scoren voor de concerten van Metallica, Pink, Rammstein en 2x 30 Seconds to Mars. Naast de gewone concerten van 30 Seconds to Mars zal ik ook afreizen naar Kroatië om naar ‘MARS Island’ te gaan. Een all inclusieve festival weekend op een privé eiland met de band! Na 3 jaar ‘Camp Mars’ is het festival dit jaar voor het eerst in Europa, reden genoeg om voor het eerst te gaan.

Twee weken in September

Het bleef nog lang de vraag ‘waar gaat de lange reis dit jaar heen?’. En nog steeds hebben we het antwoord niet. We hebben wel ideeën, maar staan er niet allemaal achter. We zoeken dus nog even door naar de bestemming waar we 2 volle weken willen doorbrengen. Het blijft dus nog even een verrassing, maar grote kans dat die Zuid-Italië gaat worden.

Halloween in Disneyland Parijs

Ja ja, daar is hij weer.. Disneyland Parijs! Al heel lang wil ik een keer naar Disneyland tijdens het Halloween seizoen in oktober. Maar omdat we vaak nog eind september op reis gaan kwam dit nooit heel goed uit. Dit jaar bereiden we ons alvast voor dat we écht willen gaan in oktober. Na het zien van alle foto’s uit 2018 kan ik eigenlijk niet meer wachten tot we gaan boeken.. Maar eerst nog even die vakantiedagen regelen.

Stiekem ben ik met al deze plannen al aardig door mijn vakantiedagen heen. Maar het weerhoud me er niet van om toch nog hier en daar een weekendje weg te plannen. Dus wie weer zie je nog wat andere bestemmingen voorbij komen in 2019.

Liefs Mandy

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel deel ik niks anders dan mijn persoonlijke mening en/of ervaring.

Fotobron: header foto Pixabay.

NL – Foto’s mogen uitsluitend gedeeld worden na overleg en met duidelijke vermelding naar deze pagina en op Social Media naar de Instagram pagina van kingsndqueens . Foto’s met een bron mogen niet gedeeld worden.

EN – Photo’s may only be shared after asking and with a clear mention to this webpage and on Social Media to the Instagram page of kingsndqueens . Photo’s with a source are not allowed to be shared.