Heb je een website/blog met bezoekers dan krijg je al snel te maken met verschillende rechten over inhoud (tekst) en foto’s. Hieronder vindt je mijn disclaimer over copyright, reacties en samenwerkingen.

 

Copyright

Op kingsndqueens.nl zijn alle teksten zelf geschreven, tenzij anders aangegeven. De standpunten en meningen, zijn de persoonlijke meningen van mij, Mandy, en staan los van eventuele officiële standpunten van bedrijven of organisaties die ik vermeld. Daarnaast probeer ik te verzekeren dat de informatie op deze website juist en up-to-date is. Echter is dit niet uit te sluiten en de lezer dient niet zonder meer uit te gaan van de juistheid van de informatie.

De foto’s op deze blog zijn, mits niet voorzien van andere bron, door mij gemaakt of is er toestemming gegeven door de eigenaar en/of is er betaald voor de foto. Niks mag daarom zonder toestemming worden gebruikt.

Indien je inhoud of foto’s wil laten verwijderen, graag contact opnemen met daarin specifiek om welke tekst of foto het gaat en geef mij de tijd om deze inhoud of foto te verwijderen en/of aan te passen voordat er eventuele stappen worden ondernomen.

Wil je toch iets gebruiken van de website? Neem dan eerst even contact op via het contact formulier.

 

Reacties

Bezoekers van kingsndqueens.nl hebben de mogelijkheid een reactie te geven bij geplaatste blogpost. Deze reacties vallen onder de verantwoordelijkheid van de bezoeker zelf. Reacties worden behandeld als niet vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Het wordt niet gewaardeerd onrechtmatige, bedreigend, aanstootgevend, pornografische, godslasterlijk of enig ander materiaal dat aanleiding kan geven tot strafrechtelijke aansprakelijkheid naar of van deze website te verzenden en openbaar te maken. kingsndqueens.nl behoudt zich het recht om reactie naar eigen inzicht te weigeren, in te korten of te verwijderen zonder opgaaf van redenen.

 

Samenwerkingen

Het is mogelijk om samenwerkingen aan te gaan met kingsndqueens.nl . Dit kan bijvoorbeeld gaan om een product review of winacties. In de blogpost wordt duidelijk vermeld dat het gaat om een samenwerking met gekregen/gesponsorde producten. Alle samenwerkingen sluiten aan met de onderwerp van mijn website.

© 2017 kingsndqueens.nl